Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, η Βαλεντίνα Βασιλάτου διοργανώνει την VV Conscious Parade, την πρώτη Ελληνική παρέλαση για να γιορτάσουμε το περιβάλλον μας. 

Η παρέλαση θα λάβει μέρος στο Παλαιό Φάληρο ξεκινώντας από την παραλία της Εδέμ, και καταλήγοντας στην Μαρίνα Φλοίσβου. 

Σας καλούμε να λάβετε μέρος και να περπατήσετε μαζί μας, με κέφι και δυναμισμό, να μεταδώσουμε μαζί την σημαντικότητα και ανάγκη να σεβόμαστε την φύση, ντυμένοι στα χρώματα της. Στην παρέλαση θα χαρούμε να φοράνε όσοι έχουν, τις δικές μας Conscious δημιουργίες (μαγιό, παρεό, λαστιχάκια, κολάν), όπου είναι εμπνευσμένες από την θάλασσα. Το μότο μας; ‘We were once ocean creatures’ και ο σκοπός μας: η προστασία του περιβάλλοντος και συγκεκριμένα της θάλασσας, καθώς είναι και η αρχή της ζωής του πλανήτη μας!  

Η παρέλαση θα ολοκληρωθεί στην Μαρίνα Φλοίσβου, ώστε μετά να παρευρεθούμε στην εκδήλωση ‘Όλοι μαζί για το περιβάλλον’. Εκεί, θα μας παρουσιάσουν διάφορες εθελοντικές οργανώσεις τις δράσεις τους. Μια από αυτές θα είναι και η Healthy Seas, η οργάνωση όπου συνεργαζόμαστε και στηρίζουμε με ποσοστό από τις πωλήσεις μας, η οποία θα μοιραστεί μαζί μας, μέσω εικονικής πραγματικότητας, τις καταδύσεις και την διαδικασία συλλογής διχτυών από τους βυθούς. Μια σημαντική εμπειρία, για να δείτε και εσείς την πρώτη μορφή που έχει το αναγεννημένο ύφασμα μας, και πως βοηθάει στην υγεία του βυθού μας. 

Για ερωτήσεις, σκέψεις και ιδέες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.  

Ώρα συνάντησης: 18:00  

Γνωριμία μεταξύ μας: 18:15 

Έναρξη περιπάτου: 18:30 

Λήξη περιπάτου: 19:00 

Φωτογραφίες: 19:10  

Εκδήλωση στη Μαρίνα Φλοίσβου: 19:00-21:00